Visszáru

Lehetősége van a rendelés átvételétől számítva 14 napon belül cserélni/levásárolni/pénz visszafizetést kérni a termékre!

Töltse ki űrlapunkat a visszáru elkészítéséhez!

Tisztelt Vásárlónk!

 Amennyiben bármilyen okból kifolyólag cserélni szeretné a termékét, úgy kérjük az alábbi űrlapot kitölteni, és a terméket, az eredeti csomagolással, számlával együtt, sértetlen állapotban a futárnak átadni. 

Alapvető tudnivalók

CSERE, LEVÀSÀRLÁS ESETÉN : Az űrlapon a csere, levásárlás opciót választani, ha a termék vissza érkezett kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot. 

 VISSZAFIZETÉS ESETÉN: Amint visszaérkezett a csomag, kollégáink ellenőrizték a termék állapotát, minden rendben találtak, úgy a termék árát a jogszabály szerint 14 MUNKANAPON belül visszautaljuk!!

Kérjük a számlaszámot az űrlapon feltűntetni 

 Kérjük ügyeljen arra, hogy a terméket az eredeti csomagolásával együtt, SÉRTETLEN állapotban juttassa vissza hozzánk. Kimosott, használt, büdös és koszos terméket nem áll módunkban cserélni, ennek hiányában a csere lehetőségét megtagadjuk!!!

A terméket feladás pillanatában sértetlen, HIBÁTLAN állapotban küldjük el!!!

 A vissza küldés kizárólag az általunk küldött futárszolgálattal fogadjuk el. Ennek igényét kérjük az űrlap kitöltésével jelezze. 

Az űrlap kitöltése után 48 órán belül futárt rendelünk Önnek (ennek költsége a vevőt terheli (1600ft)) amiről email formájában fog értesítést kapni.

 Az emailben megtalálja a futár várható érkezését és elérhetőseget. 

A csomagot kérem készítse elő a futár részére. (a címkét a futár viszi).

 További Teendője a csomaggal nincsen csupán a futár érkezését várni. :)

 Egyéb kérdésével forduljon bátran kollégáinkhoz email formában. 

 Köszönjük vásárlását!! 

Ingyenes kiszállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén

Ügyfélszolgálat

Hétfőtől péntekig 8-17 óráig

Folyamatos akciók

Jelentős kedvezmények és ajándékok

Biztonságos fizetés

Ügyes megoldások bankkártyával is

Oldal tetejére