Vásárlási feltételek

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbiakat.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Kérjük figyelmesen olvassa el a vásárlási feltételeket!

Kapcsolat

Vásárlási feltételek

A megrendelés menete

Válassza ki a termékek közül azt ami a legjobban elnyerte a tetszését, majd nyomja meg a megrendelem gombot. Ekkor a rendszer átirányítja a fizetési felületre. Ha ön regisztrációkor nem töltötte ki a számlázási adatokat, akkor itt feltétlenül szükséges. Válassza ki az önnek megfelelő pénznemet a számlázási adatoknál, majd jelölje ki az Ön számára legoptimálisabb fizetési módot:

Bankkártyával:

Ha Bankkártyával fizetést választja, akkor a rendelés elküldését követően automatikusan átlép a SimplePay oldalára, mely egy magas biztonsági fokozattal ellátott fizetési oldal. Ezen az oldalon, biztonságosan megadhatja a kért adatokat. A SimplePay oldalon feltüntetésre kerül a vásárlási végösszeg és miután kitölti a kért adatokat és jóváhagyja az utalást, rövidesen levonásra kerül a bankártyájához tartozó számláról! Erről őn és cégünk is email-ben értesítést kap!

A SimplePay internetes fizetési rendszere a MasterCard illetve a VISA termékcsaládba tartozó bankkártyákkal végzett tranzakciókat számolja el. 

Kártyás fizetés esetén a versenyre való nevezés, a fizetési tranzakció befejeztével azonnal véglegesítésre kerül szoftveres úton, emberi beavatkozás nélkül.

Előre utalással:

Ha utalással fizet, kizárólag a munkatársunk által küldött elektronikus e-mail visszaigazolás után (a fizetéssel kapcsolatos további teendőket) történhet meg a kifizetés. Csak ezután tudja kifizetni a szolgáltatások végösszegét.

Utalásos fizetés esetén, a Vásárlónak 2 munkanap áll rendelkezésére az összeg átutalására, a fizetési számlánkon történt jóváírás után 1 munkanapon belül kerül véglegesítésre, munkatársaink által.

Ha a jóváírás maximum 72 órán belül nem érkezik meg számlánkra, és nem történik meg a véglegesítés, a rendszer - email értesítés mellett - automatikusan törli a terméket.

Személyesen:

Ha megrendelésében a személyes fizetést jelöli meg, akkor a megrendelt szolgáltatás árát az alábbi helyszínek valamelyikén, nyitvatartási időben kiegyenlítheti. Ebben az esetben munkatársunk befizetés után azonnal regisztrálja önt és azonnal véglegesítésre kerül.

ShowRoom Fashion

 

A fizetési mód kiválasztása után, pontosan töltse ki a számlázási adatokat! A Megjegyzés rovatban a rendelésével kapcsolatos kéréseit, megjegyzéseit teheti meg, amely megjelenik rendszerünkben a rendelés leadását követően!

Téves megrendelés:

Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben az info@shwroom.hu címen vagy a Kapcsolat menüpontban megtalálható telefonszámokon személyesen mondhatja le, minden következmény nélkül.

 

Valóban törölni szeretné?

Hibás mennyiség!

A megadott mennyiséget nem rendelheti a termékből!

 

Ingyenes kiszállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén

Ügyfélszolgálat

Hétfőtől péntekig 8-17 óráig

Folyamatos akciók

Jelentős kedvezmények és ajándékok

Biztonságos fizetés

Ügyes megoldások bankkártyával is

Oldal tetejére