Vásárlási feltételek

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbiakat.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Kérjük figyelmesen olvassa el a vásárlási feltételeket!

Kapcsolat

Vásárlási feltételek

A megrendelés menete

Válassza ki a termékek közül azt ami a legjobban elnyerte a tetszését, majd nyomja meg a megrendelem gombot. Ekkor a rendszer átirányítja a fizetési felületre. Ha ön regisztrációkor nem töltötte ki a számlázási adatokat, akkor itt feltétlenül szükséges. Válassza ki az önnek megfelelő pénznemet a számlázási adatoknál, majd jelölje ki az Ön számára legoptimálisabb fizetési módot:

Bankkártyával:

Ha Bankkártyával fizetést választja, akkor a rendelés elküldését követően automatikusan átlép a SimplePay oldalára, mely egy magas biztonsági fokozattal ellátott fizetési oldal. Ezen az oldalon, biztonságosan megadhatja a kért adatokat. A SimplePay oldalon feltüntetésre kerül a vásárlási végösszeg és miután kitölti a kért adatokat és jóváhagyja az utalást, rövidesen levonásra kerül a bankártyájához tartozó számláról! Erről őn és cégünk is email-ben értesítést kap!

A SimplePay internetes fizetési rendszere a MasterCard illetve a VISA termékcsaládba tartozó bankkártyákkal végzett tranzakciókat számolja el. 

Kártyás fizetés esetén a versenyre való nevezés, a fizetési tranzakció befejeztével azonnal véglegesítésre kerül szoftveres úton, emberi beavatkozás nélkül.

Előre utalással:

Ha utalással fizet, kizárólag a munkatársunk által küldött elektronikus e-mail visszaigazolás után (a fizetéssel kapcsolatos további teendőket) történhet meg a kifizetés. Csak ezután tudja kifizetni a szolgáltatások végösszegét.

Utalásos fizetés esetén, a Vásárlónak 2 munkanap áll rendelkezésére az összeg átutalására, a fizetési számlánkon történt jóváírás után 1 munkanapon belül kerül véglegesítésre, munkatársaink által.

Ha a jóváírás maximum 72 órán belül nem érkezik meg számlánkra, és nem történik meg a véglegesítés, a rendszer - email értesítés mellett - automatikusan törli a terméket.

Személyesen:

Ha megrendelésében a személyes fizetést jelöli meg, akkor a megrendelt szolgáltatás árát az alábbi helyszínek valamelyikén, nyitvatartási időben kiegyenlítheti. Ebben az esetben munkatársunk befizetés után azonnal regisztrálja önt és azonnal véglegesítésre kerül.

ShowRoom Fashion

9026 Győr Bercsényi LigeT 26.

9400 Sopron Újteleki u. 6

A fizetési mód kiválasztása után, pontosan töltse ki a számlázási adatokat! A Megjegyzés rovatban a rendelésével kapcsolatos kéréseit, megjegyzéseit teheti meg, amely megjelenik rendszerünkben a rendelés leadását követően!

Téves megrendelés:

Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben az info@shwroom.hu címen vagy a Kapcsolat menüpontban megtalálható telefonszámokon személyesen mondhatja le, minden következmény nélkül.

 

Valóban törölni szeretné?

Hibás mennyiség!

A megadott mennyiséget nem rendelheti a termékből!

 

Ingyenes kiszállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén

Ügyfélszolgálat

Hétfőtől péntekig 8-17 óráig

Folyamatos akciók

Jelentős kedvezmények és ajándékok

Biztonságos fizetés

Ügyes megoldások bankkártyával is

Oldal tetejére